maanantai 19. elokuuta 2013

Sateen sattuessa sateessa

Niin kävi, että Bengtskärin majakalle ei lauantaina päästy kovan tuulen ja sateen vuoksi. Emme me sitä kauan harmitelleet, vaan keksimme korvaavaa toimintaa.Skagenleipiä

Pororullia

Raparperijuustokakku ja krokanttia

Mirjan madeiralainen banaanikakku kinuskikuorrutuksella
Suklaatryffelikakku ja pistaaseja
Maalaisranskalaisia

Makkaroita


Hampurilaisia


Gluteeniton hodari

Lauantaina vietimme hauskan päivän Turussa ja söimme ravintola Pinellassa. Harmiloinen, ettei kunnon kameraa tullut mukaan, koska ruuat olivat aivan mahtavat. Söin Ankkaconfit -salaatin, jossa oli tryffelimajoneesia päällä. Maksoi 16€ ja oli niin valtava annos, että se olisi riittänyt kahdelle. Pöytäseurue tilasi kanttarellirisottoa, kuhaa ja ribsejä. Kaikki annokset paitsi näyttivät niin maistuivat mielettömän hyviltä. Ihan laitoin kokille kiitokset!
Pinellasta kävelimme sateessa sopivan matkan päähän kahville Fontanaan. Kaikille kahvit ja neljälle jaettavaksi omena-persikka-mango -juustokakkua ja porkkanakakkua. Tuo Fontanan porkkanakakku oli jo aika lähellä Starbucksin vastaavaa. Siitä sitten Old Bankiin miesten keihäskilpailua katsomaan screenilta. Ei se meitä kaikkia ihan kauheasti kiinnostanut zzzz....

Sunnuntaina sitten paistoikin jo taas aurinko. Ulkoilemaan siis ja tällä kertaa Ruissaloon kasvitieteelliseen puutarhaan ja meren rannalle.

 

 
1 kommentti:

  1. No voi juku! Täällä olis yks joka olis ihan mielellään ollut mukana herkuttelemassa.. vitsi mitä kaikkea ihanaa onkaan ollut tarjolla! Ja vielä yks mun lempparimukeista ihan siinä etummaisena :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi: