torstai 8. elokuuta 2013

Molto Buono Tortellini

Nyt tuli taas se päivä, että saa jonkun muun äidin tekemää ruokaa. Tällä kertaa oikein Italian mamman. Mies on töissä ja poika Serenassa. Ei siis mitään tarvetta kokkailuun ennen kuin ehkä vasta illalla. Aamulla heti kampaajalle, jossa Anu taas värjäsi ja vähän tuunasi polkkatukkaani. Anu tietää mikä sopii ja se on suuri asia.
Kotona muistin, että minulla on jääkaapissa alkukesällä Stockmannilta ostamani artisokalla täytetyt tortellinit. Parasta ennen päiväys oli jo mennyt, mutta ei sillä väliä.
Päälle hieman voisulaa, parmesania ja persiljasilppua. Nämä olivat oikeasti hyviä. Pakkauksessa oli 11 kappaletta. Söin kuusi ja se oli riittävästi. Loput jää huomiseen, jos ei joku ehdi syödä niitä. Ei poika ainakaan.

Jälkiruuaksi rasvatonta rahkaa, puolikas banaani ja lusikallinen rahkan parasta kaveria Lemon Curdia.
En jaksanut ihan kaikkea.Sitten pyykit narulle, koska taas paistaa aurinko. Eilen vihdoin satoi taivaan täydeltä. Se sai puutarhaan eloa.Kovin surkeiksi ovat perennamaat käyneetkin tässä kuivuudessa. Humala venähti varmaan puoli metriä siitä ilosta ja tomaatintaimet alkoivat puskea kilpaa uusia pieniä vihreitä alkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: