tiistai 27. elokuuta 2013

Dear Gordon Ramsay, thank you!

Työt ja koulut ovat jo hyvässä vauhdissa. Aamut ovat kylmiä ja kohta myös pimeitä, kun kuuden maissa kävelee postilaatikolle ja takaisin.  Siitä seuraa väistämättä se, että ruuanlaittoon arkisin ei ole voimia eikä oikein inspiraatiotakaan. Koska yksi nuori on vielä kotona, niin pakko on kuitenkin vielä aamupalat laittaa ja iltapäivällä jotakin kehittää. Gordon Ramsay, tuo kaikkien alojen asiantuntija, on tuonut telkkariin ultimaattumin kokkikurssinsa eikä sitten kuulemma muita kursseja tarvitakaan. Kiitos sinulle Gordon. Tänään söimme pikaruokaa sinun ohjeellasi ja ehdin vielä katsoa Sydämen asiallakin.


Nuudeleita Gordonin kokkikoulusta (n. 20 min)

Minulla ei ollut riisinuudeleita, joten käytin Blue Dragonin munanuudeleita, koska niitä sattui olemaan. Laitoin kolme kiekkoa kehuvaan veteen ja siirsin kattilan pois hellalta.

Lihat:

Paistinpannulle öljyä, sinne 500g kananpojan paistisuikaleita (eikä mitään marinoituja). Kääntele, ja lisää 2 pilkottua valkosipulinkynttä sekä parsakaalin paljoja (pilko pituussuunnassa siivuiksi).
Mausta suolalla, pippurilla ja soijalla. Kun lihat ovat kypsiä, kaada ne pois pannulta odottamaan.
Valuta nuudelit. Vispaa kaksi kananmunaa, kaada paistinpannulle ja sekoita nopeasti. Lisää nuudelit kananmunamössön päälle ja lopuksi lihat ja parsat. Sekoita.
Syökää ja hyriskää. Ei huonoa.

Dear Gordon Ramsay. If you read this, I can tell you that this food was fast and delicious. Thanks to you! I even had time to watch Heartbeat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: