perjantai 15. elokuuta 2014

Kesäkurpitsapastaa taas


Olen niin tykästynyt Spiromatiini ja vaivattomaan pastan tekoon, että söisin kesäkurpitsapastaa vaikka joka päivä. Tomaattisoosin (löytyy aiemmista postauksista) lisäksi kokeilin tehdä myös avocadosoosia, koska ajattelin, että se varmaan sopii hyvin kesäkurpitsan kanssa. On tätä varmaan muutkin kokeilleet, mutta tässä minun versioni:


Soseutin avocadon, palan chiliä, valkosipulia, suolaa, mustapippuria, limemehua ja oliiviöljyä. Käytin Spiromatilla jauhamani pastan nopeasti pannulla kuumassa öljyssä, kaadoin kulhoon ja sekoitin soosin sekaan. Päälle hieman parmesanraastetta ja olipa taas hyvää.

Eilen olimme Turussa taiteiden yössä Di Trevissä pojan keikalla ja juomien kohdalla päädyimme tuttavapariskunnan kanssa kannulliseen sangriaa. En ole sitä aikaisemmin juonut, mutta olipas sekin hyvää. Meininki oli taas loistava ja tupa täynnä.


Viimeinen lomapäivä tänään ja maanantaina töihin.Viisi viikkoa kului niin nopeasti, etten ehtinyt tehdä lainkaan kaikkea mitä olisi ollut mukava tehdä.

2 kommenttia:

  1. Mä alan kallistua hankkimaan tuon spiromaatin näiden sun kokkausten jälkeen. Ootko kokeillut voiko sillä tehdä muusta pastaa? Viikot on menneet kyllä vauhdilla, ei ehditty rauhassa nähdä. Haleja ja tsemppiä töihin paluuseen! Riikka

    VastaaPoista
  2. Kannattaa hankkia. Ei jää kaapin nurkkaan, koska on aina heti käyttövalmis. Nähdään kyllä COBB -salaatin merkeissä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi: