sunnuntai 3. elokuuta 2014

COBB


Törmäsin tähän salaattiin, kun etsin netistä mitä karppaajat syövät lounaaksi. Kesäkakkuilu saa nyt hetken olla. On pakko himmailla.
Cobb -salaatti on peräisin Amerikasta ja sen on kasannut ensimmäisen kerran 1930 -luvulla joku ravintoloitsija kaikista löytämistään tähteistä. EAT COBB sisältää muistisäännön mitä salaattiin laitetaan eli:
Eggs, avocado, tomato, chicken, onion, bacon, blue cheese. Alle salaattia ja ainekset päälle rivittäin. Aineslista ei ole orjallinen, vaan otetaan sitä mitä on. Päälle joko ruohosipulia tai muuta sipulia. Helppoa ja niin herkullista. Tomaatin korvasin paprikalla. Broilerin sisäfileet grillattiin ja pilkottiin. Pekonit paistoin uunissa leivinpaperin päällä rapeiksi ja kuivatin talouspaperin päällä. Salaatit ovat omasta kasvihuoneesta.

Kastikkeeksi voi pyöräyttää vinegretten perinteiseen tapaan öljystä, balsamicosta, suolasta, sokerista, sitruunanmehusta, mustapippurista ja sinapista.


Me söimme tämän miehen kanssa puoliksi.

2 kommenttia:

  1. Herkullista! Ainoastaan A:n saan syödä yksikseni ;)

    VastaaPoista
  2. Meilläkään ei oikein A maistu muille kuin minulle. Ollaan siitä iloisia :)

    VastaaPoista

Kommenttisi: