torstai 1. tammikuuta 2015

Ensimmäinen ruoka 2015 - First dinner 2015


Polentaa ja chicken cacciatore
Polenta and chicken cacciatore

Kaikkien jouluruokien jälkeen tämä maistui todella hyvältä. Sovelsin Proud Italian Cook -kokin ohjetta sen mukaan mitä kaapissa oli.

After all Christmas food this tasted so good. I used what I found from closet.

Meillä oli jouluna 6.5 kg savukalkkuna. Se matkasi Enoon ja takaisin ja tuntui, ettei lopu lainkaan. Viimeiseksi keitin luista hernekeiton ja tein jämälihoista aurajuustosalaatin.

We had 6,5 kg smoked turkey for Christmas. It travelled with us to Eno and back. So much to eat, that I thought it will never come to its end. Finally I made bean soup from bones and bluecheese salad from rest of the meat. Now it is all gone.


Savukalkkuna-aurajuustosalaatti - smoked turkey and blue cheese salad
Salaatinkastikkeeksi sopii loistavasti Narsharab granaattiomenakastike ihan sellaisenaan.
For dressing Narasharab pomegranate sauce.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: