keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pizzaa ja Limoncello -tiramisua

Chef Antti oli meillä viime viikonlopun ja toiveena oli tietysti pizzailta. Makeana herkkuna pisteltiin Limoncello tiramisua, koska minulla on vielä jäljellä viime kesältä sisilialaisen lähikaupan tarjoushinnalla myymää Limoncello -likööriä

Pizzapohjat nousemassa.












Antin keittämä kastike, chorizo, mozzarellat ja maa-artisokan sydämet päälle.











Vielä rucolaa päälle ja valmista tuli.













Chorizoa, mozzarellaa ja tomaatteja.












Limoncello tiramisu (Jamie Oliver)
Laita 12 kpl Vicenzovo savoiardi -keksejä vuokan pohjalle. Kaada Limoncello -likööriä keksien päälle vajaa desilitra ja purista vielä kolmen appelsiinin mehu. Notkista 250g mascarponejuustoa noin puolella desilitralla maitoa, lisää tomusokeria 2rkl ja 1tl vanilijasokeria ja kaada keksien päälle. Ripottele tuoreet vadelmat ja suklaalastut päälle.
(Suklaalastut vedetään veitsellä suklaalevystä).
Anna vetäytyä jääkaapissa parikymmentä minuuttia.





                                                     



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: