maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sateen sattuessa sateessa

Eipä juurikaan tietoa auringosta reissumme aikana. Kristiinankaupungissa aurinko vaivautui esiin juuri siksi aikaa, että sain pihamökin siivottua teinin ja tämän kaverin yöpaikaksi. Siihen se sitten loppuikin. Keuruulla satoi lähes tauotta. Mukava reissu silti ja mukavia ihmisiä! Kiitos vielä kerran hyvästä ruuasta, seurasta ja kesäteatterireissusta : )

Tänä aamuna toin pioni -raukkoja sisälle. Varret olivat joutuneet taipumaan sateessa ja lautasen kokoiset kukinnot olivat pitkin maata. Nyt ne ovat arvoisessaan vaasissa  -nuo kuningattaret- ja levittävät ihanaa tuoksuaan. Vuohenkelloja otin myös muutaman. Niitä on perennamaa nyt puolillaan ja ne uhmavat sadetta päät pystyssä.


Keuruulla kävimme kahvila Amantessa ja söimme juustokakut, toinen mustikkaa ja toinen pähkinää. Pähkinäkakku saattoi olla Nigellan ohje. Maistui ainakin hyvin samanlaiselta kuin se, jonka olen itsekin joskus tehnyt.

Pohjanmaalainen juustomyymälä

Pohjanmaalle ajettaessa matkan varrella on juustomyymälä, johon poikkesimme pitkästä aikaa. Myymälä on pikkuinen kaappi, joka toimii itsepalveluperiaatteella.
                                                                      
Myymälässä on hyvät ohjeet miten toimia.


 
Vaihtorahat sai ottaa alimmaisesta laatikosta.
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: