perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kala-Trappi, Naantali


Kesän aloitus Kala-Trapissa Naantalissa oli työkaverin järjestämä kiva "tilaisuus". Tarjolla oli normilistan lisäksi Naantalin musiikkijuhlien menu, mutta minä en tarttunut siihen. Tämä alkupala on kuitenkin juuri siltä listalta ja sen söin hyvällä halulla. Siinä on vuohenjuustomoussea filokorissa sekä parmesankeksi, yrttejä, kirpeää hilloketta (olisko ollut raparperia) sekä yrttiöljyä. Ihan sairaan hyvää!


Pääruuaksi otin hummerikeittoa, koska sitä en ole koskaan syönyt. Kuhat, lohet, possut ja kanat on niin nähty moneen kertaan. Vähän kyllä arvelutti, onko soppa pussista peräisin, mutta tarjoilija kävi ystävällisesti kysymässä kokilta mistä keitto on tehty ja vastaus oli, että ravunkuoria keittämällä on homma aloitettu. Ihan sairaan hyvää! Lisäksi hyvin täyttävää.


Jälkiruokaa en kaivannut (ihme), mutta tässä on pari esimerkkiä mitä muut söivät eli ensimmäiseksi Suklaapaletti, jossa oli chilisuklaamoussea, suklaasalamia, amarettomaustettua suklaapannacottaa, hillottua inkivääriä sekä suklaakuorrutettu mansikka. Salami on tehty suklaasta, kekseistä ja pähkinöistä.


Tässä taasen on Tyrnihyytelöity valkosuklaakakku vadelmakastikkeella.

Kaksi viikkoa ja sitten alkaa LOMA!
Meillä oli töissä innokas opiskelija, joka tutustutti meidät tällaiseen itsensä rauhoittamisen keinoon. Aikuisille on nykyään omia väristyskirjoja. Vitsit, että oli kiva värittää.Tänään on perjantai ja pitkästä aikaa pizzapäivä. Taikina on ollut jääkaapissa nousemassa eilisestä alkaen.

2 kommenttia:

  1. Minä jo odotinkin tätä postausta. ☺ Kiitos, kun innostuitte lähtemään. Minulla on ollut ihana arkivapaa. Siivosin, kävin jalkahoidossa, lapset kampaajalla, ostimme kesäkukat. Kuopus aikoo istuttaa mansikan taimia vanhoihin kumisaappaisiinsa! Keitin päivälliseksi varhaisperunoita ja paistoin lohta. Nyt vielä koira iltapissille!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa oikein virkistävältä arkivapaalta. Niitä pitäisi ottaa vuoden mittaan useammin. Porukalla pitäisi käydä myös useammin syömässä. Olisiko se osa omavalvontaa, että seuraisimme toistemme jaksamista ja aika ajoin järjestäisimme jotain virkistävää ja arjesta poikkeavaa?

    VastaaPoista

Kommenttisi: