Ai niin päivän ruoka. Ajattelin laajentaa postausta ainakin joinakin päivinä koskemaan myös ruokaa, jos se jota kuta helpottaa jokapäiväisessä keksimisessä. Ohje ei ole oma, vaan Elämää Koivurannassa -blogin Nannen kehittämä. Hyvä, helppo ohje on TÄSSÄ ja teki hyvin kauppansa. Siis jauhelihapihvit tomaattikastikkeessa:
Perunat ja porkkanat kieritin pienessä määrässä öljyä, suolaa ja mustapippuria. Sitten uuniin.
Jauhelihapihvit paistuvat uunissa n. 20 minuutissa ja sen jälkeen ne upotetaan kerma-tomaattipyrekastikkeeseen.
Minun ongelmani ruuanlaitossa on, etten osaa laittaa vähän ruokaa. Teen sitä edelleen sillä mitalla kuin kaikki lapset asuisivat vielä kotona. Tästä tuli mieleen brittiläinen bloggari, joka kertoi, että hänen äitinsä teki ruokaa aina niin paljon, että "Venäjän armeija saa tulla koska vaan syömään ja kaikille riittää".
Ja sitten TADAA... Spiromat!
Spiromat on vihannespastakone, jolla tehdään siis pastaa vihanneksista. Heti piti kokeilla kesäkurpitsaa.Tämän laitteen esitteli blogissaan Proud italian cook tässä heinäkuun aikana. Luulin, ettei tätä laitetta saa Suomesta kuten ei saa belgialaisten vohvelien paistamiseen tarkoitettua rautaakaan. Sitten, yhtäkkiä Raision Hong Kong -tavaratalossa -siinä se oli hintaan 29.90€!
Tälle pastalle löydät ihanan tomaatti-kerma -soosin tuolta Proud italian cook -blogista.
Kesäloman toinen viikko alkanut. Huomenna siivoan talon, koska mies on pelaamassa koko päivän. Keskiviikkona lähdemme yhdeksi yöksi Tallinnaan ja torstaina kun tulemme kotiin niin täällä jo hääräilee keittiössäni Chef Antti.
Naapurin tyttö himoitsi tuunattua raparperiansaani, mutta ei saanut.
Voi että, kylläpäs osaa näyttää hyvältä!
VastaaPoistaKumma kun tuli nälkä kuvia katsellessa :D
Kiitos :) Kävin kurkkaamassa blogiasi. Mahtava eläintarha teillä on. Fiona -pupu näyttää ihan kapinoivalta teiniltä ;)
VastaaPoistaMä en olekaan tuollaisesta vempaimesta ikinä kuullut, mutta täytyy pistää nimi mieleen. Josko myös joskus honkkarista sellaisen bongaisin. Olen muutamia kertoja tehnyt pastaa kesäkurpitsasta ja mielestäni se on paljon parempaa kuin normi pasta.
VastaaPoista