sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä

Heräsin klo 7.30. Keittiössä oli pöydällä croissanteja ja aprikoosihilloa sekä kahvia tuossa retrotermarissa, jonka löysin lauantaina kirpparilta 5 eurolla. Pöydällä oli myös sininen paketti.

Yritin syödä aamiaista ulkona, mutta kylmähän siellä oli vielä siihen aikaan, joten pakko oli siirtyä sisälle. Muut nukkuivat. Avasin paketin. Ahaa, crocsit ja ihan aidot!

Uudet crocsit jalassa luin Hesaria kaksi tuntia ja Turun Sanomat päälle. Edelleen mies ja poika nukkuivat.  Kiersin talon kissan kanssa. Pionipenkkiin viime kesänä levinnyt valkovuokkojen saareke on laajentunut.


Ja seuraavaksi sinne hyökkää kielojen armeija kiven reunan turvin. Niitä on joka puolella.


Sinisilmät ovat ensimmäiset kukkijat.


Iltapäiväksi oli tiedossa nuorisoa paikalle ja ruokaa, jonka joku muu laittaisi. Sitä odotellessa pyyhälsi pihaan moottoripyörä ja yllätysvieraita. Olivat ohikulkumatkalla. Pikaiset kahvit ja kuulumiset. Tarjosin tuunattua toscakakkua ja jäätelöä sokeroiduilla mustikoilla. Nyt jo tarkeni kahvitella ulkona. Soitin omalle äidille, kun vieraat olivat lähteneet.

Päivän pääruoka oli yllätys yllätys HAMPURILAISET omasta grillistä ja omavalintaisilla täytteillä. Jälkkäriksi lettuja. Itselle ja miniälle Fresitaa, miehille limsaa. Kuultiin monivaiheiset polttaritapahtumat. Nuorilla on hauskaa ja se on ihanaa.


Alla vielä kuva kaikista kukkasistani. Kiitos teille! Lapseni ovat parasta mitä olen elämässäni aikaan saanut. Kaupanpäällisenä tulee miniöistä parhaita.


Ensi viikolla ehkä jotain tomaatintaimista. Viime kesänä Sisisliasta tuomieni tomaattien siemenet ovat itäneet hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: