lauantai 7. syyskuuta 2013

Teetä yhdelle ja flunssalle kyytiä

 Flunssa yllätti viikon varrella. Ärsyttävää. En yleensä sairastu flunssiin, mikä johtunee siitä, että aikoinaan sairaaloissa töissä ollessa elimistö kyllästettiin jos jonkinlaisilla pöpöillä. Nyt löytyi kuitenkin sellainen kanta, että asettui taloksi. Torstaina vielä lähdin reippaasti töihin, vaikka ääntä ei juuri kurkusta tullut. Muita oireita ei ollut. Perjantaiaamuna päätin luovuttaa ja jäin kotiin. Koska olin päättänyt jo viikolla, että lauantaina leivon koko päivän, niin kuntoon on pitänyt päästä. Tästä se lähti:

 
Kuubasta tuotua hunajaa. Kiitos pojalle ja miniälle.

Virolaista rauhoittavaa yrttiteetä
                 Kaikkia sekaisin kuumaan veteen
Rahustav tee sisältää erilaisia yrttejä, mm.valeriaanaa, kamomillaa, piparminttua ym. Ihan kaikkea en paketista ymmärrä. Raskaana oleville ei suositella. Kuubalaisen hunajan sisällöstä en tiedä, mutta hyvää se on ihan suoraan purkista syötynäkin. Kuivattua kehäkukkaa ostin Tartton kauppahallista. Sitäkin pitänee käyttää varovasti. Näitä sekoitin kuumaan veteen ja kas, johan alkoi tuntua paremmalta.
Kyllä tässä leipomaan päästään. Edessä on maaottelu Suomi vastaan Puola eli karjalanpiirakat ja puolalainen omenapiirakka. Koirakin tulee päivähoitoon ja yökylään. Jauhopussit esille. Puuro on keitetty jo aiemmin. Piirakkaomenat on valikoitu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: