torstai 5. syyskuuta 2013

Lettuja vehnä- ja spelttijauhoista



Tallinnan ja Tartton väliltä ostin vaatimattoman näköisestä ja pienestä PUHU POOD -ruokakaupasta (Jögeva mnt 27) paikallisia luomujauhoja. Valikoima oli monipuolinen ja valitsin hauskaan kangaspussiin kilon vehnäjauhoja, spelttijauhoja ja täysjyvä ruisjauhoja.


Vehnä- ja spelttijauhot on jauhettu erittäin hienoksi, lähes pölymäiseksi jauhoksi. Arvelin, että niistä saisi varmasti hyviä lettuja.

Vehnä- ja spelttijauholetut

4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl spelttijauhoja
1 muna
1 tl suolaa
3 rkl sokeria
½ dl sulatettua voita

Sekoita kaikki aineet ja anna turvota jonkin aikaa. Paista voissa ohuita rapsakoita lettuja.

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: