Taikinaan tarvitaan itsekohoavia jauhoja. Niitä voi tilata suomalaisesta verkkokaupasta Italian herkut.
Kuppikakut (12 kpl)
125g pehmeää voita125g sokeria
2 munaa
125g itsekohoavia jauhoja
2 rkl maitoa
Vatkaa voi ja sokeri hyvin. Lisää munat, jauhot ja maito. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 12 paperivuokaan ja paista 200 asteessa 13-15 minuuttia. Aika riippuu uunin tehokkuudesta.
Sulata valkosuklaa ja sekoita mascarponeen sähkövatkainta käyttäen. Käytin suklaata koko 100g levyn. Mascarponen määrää en tullut mitanneeksi, koska käytin kaikki purkinpohjat, ehkä 3 dl.
Päälle ripottelin Tallinnasta ostamiani inkiväärisokeri -rakeita ja pikkuruisia karamellihelmiä.
Näyttävät upeilta. Tavallisia jauhoja voi käyttää ja lisätä tuohon annokseen 1 tl leivinjauhetta. Inkivääri on niin hyvää!
VastaaPoista