Helle jatkuu. Samoin maalaaminen. Nyt jo tekisi mieli lähteä johonkin. Erityisesti tekisi mieli Tukholmaan laulamaan Skanssenille ja vanhaan kaupunkiin juomaan lattea ja syömään ihania leivonnaisia. "Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu..."
Possunniska valmistui eilen ja siitä tuli mahtavaa. (Tänks Antti!). Grillasimme myös uudet perunat. Tuhtia ruokaa se on ja hyvin karamellista.
Possunniskaa makeassa kastikkeessa (Chef Antti)
Tästä se lähtee:
Pari kiloa possunniskaa, 2 porkkanaa, 2 sipulia, 2 omenaa, 2 varsisellerin vartta, puoli litraa tummaa olutta, kuumaa kanalientä, kokonainen valkosipuli, suolaa, mustapippuria ja 2 dl hillosokeria.
Hiero pintaan suolaa ja mustapippuria |
Paista kuumalla pannulla pintaan hyvä väri. Ikean parilapannu on juuri sopivankokoinen. |
Ihana harmaa! Näyttää ettei yhtään taita siniseen. Mikä maali ja sävy?
VastaaPoistaMaali on Tikkurilan Vinha ja väri on TVT 616X. Ei taita siniseen niin kuin jotkut sävyt. Mies sanoi, että tuli liian tumma, mutta mun mielestä just hyvä.Hirveä homma tuo talon maalaaminen. Ei minun eläessäni enää kyllä taloa aleta maalta.
VastaaPoistaKiitos! Näyttää upealta, ei todellakaan liian tumma.
Poista