tiistai 24. helmikuuta 2015

Chef Antin ruuissa - Chef Antti food



Viime viikonloppu Keuruulla oli paitsi täynnä ruumiillista työtä myös hyvää ruokaa. Chef Antti kokkasi cobe -härkää, kanaa ja salaattia. Hyvinä sooseina omatekoiset chim churri, texas pete ja cesar.
Ai että oli hyvää.

Last weekend in Keuruu was full of hard work but also good food. Chef Antti made cobe beef, chicken and salad. Sauces were self made chim churri, texas pete and cesar. Oh my, it was so good.


Niin ja vielä mac and cheesea. Also mac and cheese.


Ja samppanjaa.  And champagne.


Ja Mirjan riisivanukasta, joka oli kermaisaa ja siksi ihanaa. And Mirja's rice pudding which was creamy and lovely.


Kastikeena paseerattua lakkaa. With cloudberry puree.


Lunta tuli taas lisää. And more snow.



Ruusut - Roses

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: