keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kurpitsa-feta -salaatti


Tämä on helppo ja hyvä lisäke. Tänä syksynä olen tehnyt kurpitsaruokia enemmän kuin koskaan.


Kurpitsa on luomukurpitsa ja painoa oli vähän reilu kilo. Ostin Helsingin reissulla Stockmannilta.



Kurpitsa kuoritaan ja kuutioidaan. Siemenet poistetaan. Ne voi kuivattaa ja kasvattaa ensi kesänä uusiksi kurpitsoiksi.


            Laitetaan kuutiot uunivuokiin, päälle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria.
            Paahdetaan uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.


Murustellaan feta joukkoon ja valmista on!

2 kommenttia:

  1. iKurpitsan siemenet voi myös paahtaa ja suolata. Maukas lisä salaatteihin.

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa! Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista

Kommenttisi: