torstai 16. lokakuuta 2014

Jennan amerikkalainen juustokakku -Jenna's American Cheesecake


Tänään kun tulin töistä, niin ihana miniäni Jenna oli meillä leipomassa amerikkalaista juustokakkua. Pohja oli tehty gluteenittomista diggestive -kekseistä, voista ja ruokosokerista. Taikina oli levitetty vuokan reunoja myöten ja se karamellisoitui kinuskimaiseksi pitkän kypsennyksen aikana. Kirpeät puolukat täydensivät makean herkun.

Söimme ensin Gordon Ramsayn ohjeella tehtyä Malaysian Chicken Currya ja vetäydyimme sitten sohvalle katsomaan Koko Suomi leipoo -ohjelmaa, jossa tehtiin myös gluteenittomia leivonnaisia. Meidän Jenna olisi menestynyt siinä kisassa. Jennan suolainen leivonnainen olisi ollut vuohenjuustolla ja kylmäsavulohella täytetty räiskälekakku.

Today when I came from work, my lovely daughter in law was baking American cheesecake in our kitchen. It is made from glutenfree diggestive -biscuits, butter and brown sugar. Cake was long time in owen and heat caramellised the biscuit dough very sweet. Sour lingonberries tasted so good with this cake. The cake was glutenfree.

At first we ate Malaysian Chicken Curry. The recipe was Gordon Ramsay's. After that we all sat on the sofa and watched The whole Finland bakes. Our Jenna would have been the best in baking glutenfree pastry. Her crepe cake with goatcheese and coldsmoked salmon filling is so delicious.

Kiitos Jenna, että jätit kakun meille etkä vienyt kotiin. Turvallista matkaa Joonas työreissulle Singaporeen.

Greetings to England!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: