sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Avokadolevite ja kukkaisteetä Kiinasta

Avokado on paitsi trendikästä myös terveellistä. Vaikka rasvaa on paljon, se on hyvää rasvaa. Avokadossa on kaliumia 60% enemmän kuin banaanissa. Siinä on myös paljon B-, E-, ja K-vitamiinia ja hivenaineita. Olen syönyt avokadoja syksyn aikana lähes päivittäin ja minusta se sopii mihin vain.
Olen kuullut, että avokadosta tehty levite olisi leivän päällä se kaikkein terveellisin vaihtoehto. Piti kokeilla ja totta, hyväähän se on kuin mikä! Paljon parempaa kuin mitkään margariinit. Kyytipoikana join tuliaisteetä. Riikka osti kiinanreissultaan torilta teetä, jossa on paljon kukkia ja marjoja. Yhtään en tiedä mitä juon, mutta hyvää on. Kukkien ja marjojen lisäksi pussissa on pieniä sokerirakeita.


Avokadolevite

Soseuta avokadon liha haarukalla lisää hieman suolaa, mustapippuria ja sitruunanmehua. Maista!
Itse lisäsin hieman oliiviöljyä, mutta se taitaa olla tarpeetonta.

Mukavaa viikkoa teille, jotka poikkeatte täällä!

Ai niin, suloinen Palmu oli hoidossa ja ulkoilutti minua. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: