Högforsin emaloitu valurautapata 5€ ja Röhrstrandin uunivuoka 8€ . Jälkimmäisestä maksoin ylihintaa, mutta se on sopivan kokoinen pieniin uuniruokiin |
Pulled porkin ohjeen otin Pop chef Kuroselta, joskin jouduin käyttämään tumman oluen sijasta ihan tavallista ja siirapin korvasin laittamalla enemmän fariinisokeria. Enpä muistanut, että käytin kaikki siirapit aiemmin syksyllä kaalikääryleisiin.
Liha on marinoitunut yön yli ja nyt se menee 6-7 tunniksi uuniin
|
Pilkoin ja riivin sen ja laitoin takaisin pataan. Niin ei varmaan kuulu tehdä, mutta halusin tehdä siitä kastikkeen.
Hyvin se maistui tuossa siiklien kyljessä.
Nyt uunissa tuoksuu kokonainen lanttu. Kypsennän sen tänään ja karamellisoin huomenna isoina paloina paistinpannulla. Muistaakseni Pekka Terävä on jossain tehnyt sellaista. Jos tulee hyvää, niin teen sitä jouluna lanttulaatikon sijasta.
Lähden tästä nyt Citymarketiin ostamaan tarjouksesta uuden kutterin, koska mies hajotti edellisen yrittäessään murskata parmesanin jämiä. Huomenna Helsinkiin työreissulle ja illalla takaisin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi: