Olen ollut nyt neljä päivää ilman leivonnaisia. Ainoa leipä, mitä olen syönyt on Ryvitan seesaminsiemen -näkkäri. No, suppilovahverorisottoa olen voineen ja parmesaneineen syönyt pienen annoksen, kun tein sitä lapsosille ja miniälle.
Isänpäivänä kai sitten vetelen kaksin käsin Baileys -kakkua.
Viime päivistä on vain kuvia:
Perfect match
|
Kirpparilöytö, kannellinen emalivati 7.50€ |
Kirpparilöytö, Marco Peccin virheetön villakangastakki 8€ |
Mukavaa viikkoa ja iltoja kynttilänvalossa!
Ihania syksykuvia! Miehelle tuli samoin tällä viikolla yllättäen moitteita korkeasta kolesterolista :(. Sen johdosta meillä siirrytään nyt leipomaan kasvirasvoilla, kevytkermoilla ja sen sellaisilla. Maku ei taida olla ihan niin herkullinen, mutta minkäs teet, ei millään malta jättää leipomista :)
VastaaPoistaJuu, täytyy alkaa keventää ja sitten vasta juhlien juhliin valmistautuessa käyttää voita ja kermaa. Joskus on lupa herkutella, mutta ei enää niin usein.
PoistaMukavia syyspäiviä!
Mikset voi leipoa vaikka mahdollisimman terveellisesti? Se voi silti maistua hyvältä. Silloinhan ei haittaa leipominen! :D
VastaaPoistaTässä on yksi esimerkki terveellinen juustokakku, ainakin on terveellisempi versio kuin tavallisesta juustokakusta. Tätä aion kyllä kokeilla itsekin! http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/07/24/maapahkina-mansikka-juustokakku-nakkaripohjalla/
Kannattaa vilkaista vielä Terveen hyvää-blogista :) kommenttini pointtini on, että voit silti leipoa terveellisesti ja nauttia siitä :)
Kiitos, Ansu! Olen kyllä palannut vanhoihin tapoihin, koska kolesterolit ovat taas kohdallaan.
VastaaPoista