lauantai 21. heinäkuuta 2012

Arktinen heinäkuu

Missä se kesä on? Enää ensi viikko lomaa ja sitten taas töihin. Tänään houkuttelin miehen Ikeaan syömään ranskalaisia, koska ne ovat siellä niiiiin ihania ja rapsakoita. Siihen kylkeen otimme papukroketteja. Jäähtyneitä olivat, mutta mitäs siitä, pääasia olivat ranskikset. Jälkiruuaksi otimme puoliksi palan mansikkajuustokakkua. Se oli miehen mielestä hyvää, mutta minusta ei läheskään niin hyvää kuin eilen Loviisan aitassa syömämme puolukka-valkosuklaakakku (+ latte). Satoi, kun juoksimme autosta Ikeaan ja satoi kun tulimme ulos.
Päivällä kävin katsomassa kirpputorihyllyäni ja hyvin oli kauppa taas käynyt. Vuokrasin hyllyn torstaina ja jatkuvasti saan viedä sinne lisää myytävää. Miehen mielestä myyn liian halvalla.
Illalla tuli takkaan (siis heinäkuussa!!!) ja villasukat ja tossut jalkaan sekä kylmää Fresitaa, KOSKA ON KESÄ!

Where is the summer? It suppose to be the best and warmest month here in Finland, but it' s only 15C. 
So, let's go to Ikea and have their lovely and crispy french fries and strawberry-cheesecake, I said to my dear husband. It was raining when we ran from car to Ikea and its was raining when we came out (with some new pillows). My husband liked the strawberry-cheesecake, but I ate better cake yesterday in Loviisan aitta. It was lingonperry-whitechocolate cake (+ latte).

Hey, my husband! But fire on the fireplace, because I'm freezing and bring me a clas of sparkling starwberry wine, BECAUSE IT 'S SUMMER!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi: