lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulutortulle sydän - Mince pie with heart


Perinteisten tähtitorttujen lisäksi kokeilin tällaista mallia. Myllyn paras voitaikina osoittautui oikein lehteväksi.
Here in Finland everyone makes mince pies for Christmas. They are made of puff pastry and filled with prune jam and the shape is always a star. This time I made something different.




Eli laitoin valmiin taikinalevyn toiseen päähän hilloa ja toiseen päähän tein sydämen. Taitoin reunat päällekkäin ja laitoin sydämet takaisin paikoilleen. Paistamisen jälkeen tuoretta hilloa voi vielä pursottaa lisää.





5 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea, täytyykin pitää mielessä kun seuraavaksi tekee joulutorttuja! ☺

    VastaaPoista
  2. Kiitos perjantain keskustelusta! Jätin riisipiirakat leipomatta -maailmani ei hajonnut, jouluni ei ole pilalla. Olen aloittanut uuden dekkarin lukemisen, käynyt Turussa ihastelemassa joulutoria ja kirjoittanut joulukirjeemme. Suorittajaminäni ei ole niin voimakkaasti elämässäni läsnä. Ihanaa! Nähdään huomenna, -M-

    VastaaPoista
  3. Niin, joulu tulee joka tapauksessa, oli piirakoita tai ei. Joulurauhaa ja rauhaa jouluun. Sitä me tarvitsemme. Viipyilevää loikoilua pyhien pitkässä ketjussa. Huolettomuutta kaiken keskelle.

    VastaaPoista
  4. Hyvän näköistä settiä! Kimberley on heittäytynyt herkäksi, sydämmiä ja kaikkee:) Sivilisehäde ja silleen

    VastaaPoista
  5. No, kiitos Chefille palautteesta!

    VastaaPoista

Kommenttisi: